12
مدیرعامل شرکت نفت خزر:

۱۰۰ میلیون دلار سرمایه مورد نیاز برای فعالیت های اکتشافی هر بلوک در دریای خزر

میلیون دلار سرمایه مورد نیاز برای فعالیت های اکتشافی هر بلوک در دریای خزر
مدیرعامل شرکت نفت خزر با تأکید بر ضرورت توسعه میادین نفت و گاز در دریای خزر، اعلام کرد که براساس مطالعات انجام‌ شده توسط کنسرسیوم های بین المللی ۳۵ ساختار هیدروکربوری در بخش جنوبی دریای خزر شناسایی شده است که حجم بالایی از سرمایه گذاری برای اکتشاف و توسعه را نیاز دارد.
به گزارش روابط عمومی شرکت نفت خزر، محمدحسین دانشفر بعد از ظهر امروز (سه شنبه دوم اردیبهشت) در پنل معرفی طرح های اکتشافی در حاشیه رویداد ملی سرمایه گذاری در صنایع نفت و گاز با اشاره به وضعیت میادین نفت و گاز در دریای خزر، تأکید کرد: این منطقه دارای پتانسیل عظیمی برای استخراج هیدروکربن است، مطالعات گسترده‌ای توسط شرکت‌های بین‌المللی انجام شده که نشان‌دهنده حجم قابل‌ توجهی از ذخایر نفت و گاز در این منطقه است.  
مدیرعامل شرکت نفت خزر افزود: در این منطقه، ساختارهای نفتی و گازی متعددی شناسایی شده که برخی از کشورهای همسایه در بخش های کم عمق مربوط به خود در حاشیه دریای خزر از آنها بهره‌برداری می‌کنند، اما به دلیل واقع شدن عمده این منابع در بخش عمیق در سمت ایران هنوز به بهره‌برداری نرسیده است که دلیل آن فناوری خاص مورد نیاز در آب های عمیق و حجم بالای سرمایه گذاری مورد نیاز است. 
دانشفر همچنین تأکید کرد که در سال‌های اخیر زیرساخت‌هایی برای حفاری و استخراج در این منطقه توسعه یافته‌اند و با پایان تعمیرات سکوی نیمه شناور، قرار است فعالیت‌های جدیدی در ساختارهای عمیق آغاز شود.  
وی تصریح کرد: دریای خزر دارای پتانسیل بالایی برای همکاری‌های بین‌المللی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی است و می‌تواند نقش مهمی در تأمین انرژی منطقه ایفا کند و نیازمند الگوی قراردادی مشارکت در تولید (PSC) همانند کشورهای همسایه خزر است.
مدیرعامل شرکت نفت خزر در ادامه با اشاره به تفاوت‌های استخراج در دریای خزر با خلیج فارس توضیح داد: کیفیت نمونه نفت آزمایش ‌شده در دریای خزر حدود ۴۰-۳۸ API است.
وی همچنین اشاره نمود که حدود ۱۰۰ میلیون دلار فعالیت اکتشافی برای هر بلوک دریای خزر مشتمل بر فعالیت های زمین شناسی و‌ ژئوفیزیک و حفاری چاه‌های اکتشافی مورد نیاز می باشد.
شایان ذکر است در این رویداد، شرکت نفت خزر ۱۵ فرصت سرمایه گذاری مشتمل بر بسته های بلوک های اکتشافی، بسته توسعه ای شامل میدان سردار جنگل و بسته های پشتیبانی را ارائه نمود.
۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
کد خبر : ۲,۲۲۴

نظرات بینندگان

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.